menu

Editie 2

Wat staat er allemaal in?

Verkrijgbaar in digitale of gedrukte versie

Gedrukt

Digitaal

Koekjes, cakes, brownies, cupcakes, verjaardagstaarten en de mooiste bruidstaarten; Lisa Jansen (26) maakt het allemaal, onder de naam Taarten van Jansen. We spraken haar over haar werk en alles wat daar inmiddels bij komt kijken.

Pag. 6 - Interview met Lisa Jansen

Een mooie poster gemaakt door Rhaida el Touny die je kunt uitknippen (gedrukte versie) of kunt printscreenen als telefoonachtergrond (digitale versie).

Pag. 11 - Poster / telefoonachtergrond

In deze rubriek houden we je op de hoogte van de leukste/nieuwste apps, podcasts, boeken en gadgets.

Pag. 13 - Dr. Money

Melisa start een nieuwe onderneming en vertelt je iedere editie hoe dat haar afgaat. In editie 1 lees je wat voor bedrijf ze start en hoe dat idee ontstaan is.

Pag. 14 - Keep You Updated

Twee lezeressen vertellen open over hoeveel geld zij verdienen en zetten op een rijtje waar zij dit aan uitgeven.

Pag. 17 - Het kasboekje van...

Met deze handige techniek ga je binnen no-time door je lijst met to-do's heen. 

Pag. 16 - Dagboek van een ondernemer

In Offline Getaway bezoeken en recenseren we droombestemmingen dicht bij huis waar je je even kan terugtrekken voor een offline momentje. Dit keer bezochten we een prachtig hutje in Nederland.

Pag. 24 - Offline Getaway

Heb je nooit één ambitie of roeping in je leven gehad? Raak je snel op dingen uitgekeken en wissel je het liefst eens in de zoveel tijd van carrièreplannen? Baal je ervan dat je je passie maar niet lijkt te kunnen vinden? Maak je geen zorgen, er is niets mis met je. Je bent waarschijnlijk een multipotentialite!

Pag. 22 - Multipotentialisme

We stelden lezers vragen over hun werk en de antwoorden lees je op het prikbord.

Pag. 33 & 39 - Prikbord

In deze rubriek zetten wij het talent van een lezeres in de spotlight!

Pag. 35 - Talent in de spotlight

Vroeger was er Dr. Love aan wie je in meidenbladen al je vragen kon stellen over zoenen en seks. Nu is er haar grote zus Dr. Money aan wie je je vragen kan stellen over geldzaken. In deze editie beantwoordt ze twee van jullie vragen.

Pag. 34 - To-do's wegstrepen maar!

Een lading e-mails beantwoorden, bellen met klanten, berichtjes beantwoorden op social media en dan óók nog klanten helpen via WhatsApp. Het lijkt soms wel of je altijd beschikbaar moet zijn. Tijd om orde te scheppen in de chaos!

Pag. 36 - Eerste Hulp Bij een Overvloed aan berichten

Tineke is eigenaresse van drie grote webshops. Hoe houd je overzicht met zo'n grote voorraad en een groot aantal bestellingen? Voor 22:00 besteld = morgen in huis, hoe werkt dat achter de schermen? Wij vroegen TIneke het hemd van het lijf!

Pag. 28 - Interview met Tineke van webshops Weddingdeco.nl, Partydeco.nl en Kidsdeco.nl

In deze rubriek spotten wij zzp'ers in hun natuurlijke habitat: een koffietentje. We stapten een koffietentje in, zochten iemand met een laptop en vroegen wie diegene is en wat hij/zij daar aan het doen was.

Pag. 40 - Zzp'er in het wild

Een tijdschrift is geen tijdschrift zonder een winactie :-)

Pag. 21 - Winactie

Quinten richtte samen met zijn vriend Maarten het bedrijf felyx op. Het bedrijf heeft elektrische scooters in grote steden geplaatst die door gebruikers gedeeld worden. Om dit voor elkaar te krijgen moesten er investeerders gevonden worden. Dat lukte! Vorig jaar haalde felyx zelfs 3 miljoen aan investeringen op. In dit interview legt Quinten uit hoe zij dit aangepakt hebben.

Pag. 42 - Interview Quinten, oprichter van felyx

Als je als zelfstandige aan de slag gaat is het belangrijk om een goed uurtarief op te stellen. Maar, hoe doe je dat? In deze Business Class, gegeven door Marjan van The Happy Financial, ga je je uurtarief berekenen. Dit wordt gedaan aan de hand van handige invullijstjes.

Pag. 46 - Business Class: je uurtarief bepalen

Hoofdredactrice Jennie vertelt hoe het is om een eigen tijdschrift op te zetten. 

Pag. 50 - Editor's note

Info

Social

Contact

Adres

© 2019 Maja magazine